soro III

El jugador de Massamagrell conquista el títol individual de la modalitat, després de guanyar a Pere Roc, per 60 a 35, en la final disputada en el trinquet de Pelayo. El jugador de València ha dominat de principi a fi la gran final davant el jugador d’Alacant, que ha jugat molt nerviós i que no ha pogut desplegar el seu joc davant la força de Soro III, que hui ha estat intractable, sumant el seu cinquè Trofeu President de la Generalitat Valenciana-Bankia (2012, 2013, 2014, 2015 i 2017). El trinquet de Pelayo s’ha omplit d’un gran ambient i s’han esgotat les entrades per a presenciar una de les partides més importants de la temporada.

Soro III ha recuperat el dret a vestir de nou la faixa roja durant tot l’any després del regnat de Puchol II el passat campionat, qui va caure enfront Pere Roc II a la semifinal prèvia d’esta gran final. Malgrat ser Soro de Massamagrell el gran favorit per experiència, el jugador de Benidorm va decantar molt la bàscula a favor seu en guanyar l’anterior campió a la seua arribada meteòrica a la final.

Pere Roc II ha sigut un rival més que digne amb un any impressionant on ha guanyat la Lliga i el Trofeu Fundació Jose Luis Lopez. A més va ser finalista contra Puchol II a la final del trofeu President de la Generalitat de Frontó a Almussafes. Va estar recolzat en tot moment pels seus familiars, amics i veïns de Benidorm els quals no pararen en tota la partida d’animar el trinquet.

Han lliurat els trofeus i detalls als finalistes el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, Miquel Capdevilla, director corporatiu territorial de Bankia a la Comunitat Valenciana, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar i José Luis López, president d’honor de la FPV i de la CIJB.