Soler abandona les Corts Valencianes

Vicent Soler deixa la seua acta de diputat per a centrar-se en aconseguir un finançament just

soler abandona

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha anunciat que abandona el seu escó en Les Corts però seguirà desenvolupant les funcions en el Govern Valencià.

Com ha anunciat en roda de premsa deixa l’acta de diputat per a de dedicar-se “en cos i ànima” a aconseguir un finançament “just”, qüestió que considera que és la “més transcendental” i “prioritària” per als valencians en aquest moment.

En aquest mateix escenari el mateix Soler ha assenyalat que farà efectiva la seua renúncia a l’acta aquest mateix dijous i que serà substituït per Pedro Ruiz. Soler ha explicat que es tracta d’una decisió “personal” que ja ha transmès al President de la Generalitat, Ximo Puig.

Aquesta renúncia es produeix en plena polèmica sobre les possibles retallades en els comptes valencians davant la falta de Pressupostos Generals de l’Estat i la infrafinanciación de la Comunitat Valenciana.

Com ja anunciem, dimarts que ve el cap del Consell es reunirà a Madrid amb la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, per a exigir-li una solució “immediata i legal” per als lliuraments a compte a les comunitats autònomes.