L’Ajuntament de Silla amb el seu alcalde al capdavant, Vicente Zaragozà, està immers en una batalla. El màxim representant polític del municipi qualifica de «vergonya» el problema que pateixen els usuaris de l’estació de Renfe de la localitat.

L’estació de Silla de Renfe on els usuaris van des de València i els que van des de Gandia fan trasbordo no té encara un ascensor. «Les persones amb mobilitat reduïda no poden utilitzar les instal·lacions i Renfe no posa cap solució», ha destacat Zaragozà.

L’alcalde del municipi ha explicat a 7 Televalencia que estan treballant en tres vies institucionals. D’una banda, a través de Conselleria, encara que no és la seua competència, intenten que reivindiquen les obres per a construir l’ascensor. A més, l’Ajuntament de Silla ha demanat una reunió a Madrid amb el director general de Foment i l’última de les vies és fer accions polítiques amb els diputats valencians en el Congrés dels Diputats.

«Si abans de final d’any no tenim l’ascensor, la següent via és la mobilització», ha indicat l’acalde. «Ens manifestarem en la capital d’Espanya per a reclamar un servei molt necessari», ha acabat Zaragozà.