Tres veïnes de València han viscut aquesta nit un autèntic malson. Dos dones adultes i una menor de cinc anys es van quedar tancades a l’ascensor d’un antic edifici del centre. Però el pitjor no acaba ací, tres dels quatre cables que fan funcionar l’elevador es van trencar. La cabina va quedar en suspensió amb les seues ocupants atrapades en ella.

Segons informen des del diari Levante EMV, els fets van succeir en el número 48 de l’avinguda Regne de València. Fins allí es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local i dotacions de Bombers.

Van ser aquests últims els qui van trobar l’ascensor despenjat en accedir a l’edifici. La cabina estava al límit de la seua resistència penjant d’un únic cable i amb les portes bloquejades sense deixar eixir a les tres ocupants de l’interior.

El primer pas que van donar els bombers va ser apuntalar amb urgència l’ascensor. Després d’assegurar-se la estabilitat de la cabina, es va procedir al rescat de les dos dones i la xiqueta. Segons apunten, no van patir cap mal físic més enllà del terror viscut durant el tancament.