Silla ha donat pas al Nadal! Aquest cap de setmana a celebrant la inauguració de l’encès de llums que ha il·luminat tots els racons del municipi. I ho ha fet, com ha de ser, d’una forma molt especial, programant tot un grapat de activitats per a tots els veïns i veïnes del municipi.

Un acte en el qual els xiquets de Silla han sigut els grans protagonistes i, de la mateixa forma que van fer l’any passat, van ser els responsables de donar il·luminació a l’arbre gegant que col·loca el municipi en la seua plaça més important. Enguany, els encarregats d’encendre l’arbre van ser els alumnes més xicotets d’infantil dels col·legis de Silla, Daniela Piquer i Manuel Daniel, i l’alumna més major de primària Valeria Moreno.

Encara que la celebració porta molt poc temps realitzant-se, tan sols dos anys, l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozà, ha reconegut estar molt content amb la gran quantitat de gent que ha acudit per a ser particep d’aquesta gran festa que uneix a tots els ciutadans com es el Nadal. A més a afegit que “cal tindre temps per a treballar però també per a gaudir. No solament fer projectes i serveis sinó també fer festa perquè la festa avui dia és importantíssima per al poble”

Per a engalanar més si cap la plaça principal del municipi de Silla, enguany a més de l’arbre gegan, situat al centre de la plaça, han il·luminat tota la plaça amb unes cortines de llum que decoren la façana de l’ajuntament així com la de alguns dels barris, on s’han instal·lat uns arbres per a embellir tot el municipi sanser.

Al costat d’aquesta gran celebració que presenta de la millor forma les festes nadalenques de Silla, s’han realitzat tot un grapat d’activitats perquè els xiquets gaudisquen el màxim possible: Berenar per a tots els xiquets i xiquetes del municipi, actuacions com la del grup “Els Ramonets”, tallers, disfresses i actors

València dóna pas al Nadal amb el seu tradicional encès de llums