Les destinacions més demandades pels valencians per a viatjar aquest estiu

La majoria d'usuaris cerquen cases privades amb jardí i piscina per a un període de quatre setmanes

Los destinos más demandados por los valencianos para viajar este verano
Villa Vedra, una de las casas más lujosas de Cala

En ple procés de desescalada i amb l’estiu a la vista els valencians tornen a pensar a viatjar. Per això molts ciutadans ja estan cercant aquelles destinacions que millor encaixen amb la realitat actual.

Encara que ningú pot saber l’abast de l’impacte de la pandèmia, les persones continuen desitjant descobrir nous llocs. Segons un estudi de la plataforma Airbnbels viatges seran principalment domèstics (dins del mateix país) o de proximitat (en la mateixa autonomia). A més, es creu que seran més prolongats (amb possibilitat de teletrabajar) i amb un perfil familiar.

En l’elecció seran claus els atributs de localització (proximitat i accessibilitat), la flexibilitat en la reserva, la privacitat i característiques de l’espai (piscina, jardí) i els estàndards de sanitat i neteja.

Ganes de viatjar: Què cerquen els valencians per a aquest estiu?

Segons arrepleguen les dades analitzades els viatges seran:

  1. Destinacions domèstiques. La Comunitat Valenciana va liderar al maig la llista de destinacions més cercades pels habitants de la pròpia autonomia. Per això, s’espera que gran part de la població passe les seues vacances en una de les tres províncies valencianes.
  2. Estades més llargues. La majoria de valencians cerca cases en les quals poder romandre durant un mínim de quatre setmanes i amb espai per a teletrabajar. Enguany seran molts els que puguen allargar les vacances al no haver d’acudir a l’oficina.
  3. Privacitat i aire lliure. Els allotjaments catalogats com a ‘Casa’, ‘Vila o Xalet’ lideren les categories més cercades. En la Comunitat Valenciana el 14% dels anuncis asseguren estar enfront del mar i el 21% tenen jardí.
  4. Equipaments per a famílies. Les cerques totals diàries d’allotjaments sencers s’han multiplicat per quatre. Entre els equipaments més cercats destaquen les piscines amb el 50% de les cerques. Com a segon atribut figura el viatjar amb la pròpia mascota (12%) i el wifi és el tercer més requerit (11%), possiblement per al teletreball.

On volen viatjar els valencians?

  1. Costa de València.
  2. Costa del Azahar.
  3. Costa Blanca.
  4. Costa de la Luz.
  5. Almería.
  6. Gijón.
  7. Eivissa.