casa blanca

Per als més pelegrins, aquesta quarentena haurà suposat una pausa en el seu calendari viatger. És temps de quedar-se a casa, però això no implica que des del sofà no puguem visitar alguns dels llocs més exòtics i famosos del món.

Gràcies a algunes eines com Google Street View, els vídeos en 3D o les ulleres de Realitat Virtual ara podem descobrir molts més llocs que abans. És més, alguns projectes com Ascape permeten veure vídeos en 360 graus de forma gratuïta. Així els usuaris poden sentir alguna cosa semblança a estar en el lloc que desitgen.

Des de 7TeleValencia t’animem que gaudis de set de les moltes de les possibilitats que ens ofereix internet per a viatjar sense eixir de casa.

La Gran Muralla Xinesa

L’agència de viatges The la Xina Guide és la responsable d’aquesta visita virtual a la Muralla Xinesa. En el seu web es pot accedir al tram entre Jinshaning i Simatai, veure la fortificació nevada o observar les vistes des d’una de les torres.

Auschwitz, Polònia

El camp de concentració més famós del món es pot visitar online. Es pot recórrer aquest gran museu de l’Holocaust amb fotografies 360 graus. A més, la web ofereix informació històrica i relats d’alguns testimonis.

La Casa Blanca, Estats Units

Encara que és complicat fer-ho de manera física, veure la Casa Blanca virtualment és més senzill. Google Arts & Culture ofereix aquesta experiència es poden conèixer alguns dels salons de la casa del President dels Estats Units. A més, també es poden veure algunes de les obres d’art de Washington D. C.

La Capella Sixtina, Ciutat del Vaticà

És un dels llocs més impressionants de l’art renaixentista. El seu web ens ofereix la possibilitat de veure la Capella Sixtina del Vaticà en 360 graus. En ella podem ampliar les pintures de Miguel Ángel o moure’ns per la sala buida, sense cap turista, la qual cosa és impossible presencialment.

Plaça de la Signoria, Itàlia

La plaça més emblemàtica de Florència també es pot veure des del sofà de casa. Representa el poder de la família dels Medici, i és com si poguérem veure un museu a l’aire lliure. A més, és on es troba la seu de l’Ajuntament, on trobem milers de llocs de souvenirs.

Palau de Versalles, França

Un altre de les destinacions que ofereix Google Arts & Culture és el Palau de Versalles de París. En ell es pot obtenir molta informació sobre el palau, a més de fer una visita de realitat virtual gràcies a una aplicació que permet veure la majoria de sales.

Taj Mahal, Índia

Una de les set Meravelles del Món es pot veure des de qualsevol part. Amb Google Street View és molt senzill veure aquest palau que va construir fa quatre segles, que constitueix la joia de la corona índia.