Bomberos

Els bombers de València han desplegat un dispositiu de serveis durant les últimes 24 hores per a treballar en 35 punts diferents de la ciutat com a conseqüència de les ratxes de vent del nord.

A partir de les 4 de la matinada d’hui dilluns, ha sigut quan el vent ha bufat amb major intensitat, per la qual cosa s’han realitzat cinc intervencions en diferents punts de València per a procedir a la retirada de branques caigudes de l’arbrat públic.

Així doncs, la majoria s’ha tractat d’accions preventives relacionades amb caigudes de branques o algun xicotet sanejament de façanes.

Bomberos

La intensitat del vent ha sigut major durant la passada matinada i ha provocat que, a partir de les 4 hores, s’hagen hagut de realitzar cinc intervencions, segons informen des del Parc Central de Bombers.

Els carrers Sant Bru, Cadis i Mistral són algunes on s’ha produït aquests xicotets incidents originats pel vent del nord, esmenats per unitats del cos de bombers de la ciutat.

Aproximadament 20 bombers del Parc Central, Parc Nord i Parc de Campanar han intervingut en aquests serveis de protecció ciutadana, encara que el nombre d’efectius de servei preparats per a atendre possibles contingències en el cas que anara necessari a causa de la força del vent és de 50.