Dos accidentes colapsan la A-7 a la altura de Puçol

Dos importants accidents de trànsit han causat problemes de circulació aquest matí en l’A-7 entre Puçol i Sagunt, direcció a Barcelona. Dos persones han quedat atrapades en els seus vehicles i es parla d’un ferit greu.

Segons informa el Consorci provincial de Bombers, el primer s’ha produït passades les 10 del matí. Tres camions xocaven per abast i dos dels conductors quedaven atrapats en les seues cabines.

Fins al lloc han acudit tres dotacions de Sagunt, Pobla de Farnals i Montcada per a realitzar les excarceracions. Si bé una de les excarceracions ha sigut bastant ràpida, l’altra ha sigut més costosa. Sobre la cabina en la qual es trobava el conductor, ferit de gravetat, havia caigut part de la càrrega de l’altre camió, dificultant les tasques de rescat dels bombers.

SEGON ACCIDENT EN L’A-7

El segon dels accidents ha tingut lloc passades les 10.30 hores. Aquesta col·lisió, també per abast, s’ha produït a pocs quilómetros de la primera, en la cua de retenció ocasionada per aquesta.

En aquest cas, en l’accident s’han vist involucrats una furgoneta i un camió. L’accident ha sigut molt aparatós i l’impacte bastant violent, però no hi ha hagut que excarcerar als seus ocupants. Els bombers ja han realitzat la neteja de calçada.