tenis

València acull este cap de setmana el torneig de llegendes del tennis que fins llavors només es disputava a Marbella amb la celebració de la Senior Master Cup. L’esdeveniment es desenvoluparà en el Club de Tennis de la ciutat i ajuntarà a Mats Wilander, David Ferrer, Feliciano López i Albert Costa en una única jornada en la qual a més el tennista valencià s’acomiadarà del públic després d’anunciar la seua retirada del circuit profesional.

Este divendres a les 16.45 hores tindrà lloc el partit d’exhibició, d’accés gratuït, de la tennista de Torrent Anabel Medina, directora del torneig, amb les tres joves promeses del tennis valencià: Lucía Garrigues, Lucía Llinares i Raquel González. En esta jornada l’accés al Club de Tennis València serà gratuït.

El dissabte ja és el dia dedicat als dos partits individuals masculins que enfrontaran primer a Mats Wilander i Albert Costa (18 hores) i posteriorment a David Ferrer i Feliciano López (20 hores).

Cuadro torneoVIP LOUNGE

No hi ha dubte que en la Senior Masters Cup l’espectacle es gaudeix dins i fora de la pista central. El gran esdeveniment esportiu i social de València ha instal·lat una zona exclusiva d’oci en el Club de Tennis València on els clients VIP podran gaudir d’una gastronomia a càrrec del servei d’àpats de “L’Alt”. Esta oferta gastronòmica estarà acompanyada d’una variada selecció de begudes premium en un ambient exclusiu. Després del sopar, la festa continuarà amb animació musical fins a les 2 de la matinada.

PALMARÈS DELS JUGADORS

  • Mats Wilander (Vaxjo, Suècia), 7 Grand Slams, va ser Núm.1 del món.
  • David Ferrer (Xàbia), 1 títol Màster 1000, 10 títols ATP, 3 Copa Davis, ha sigut Núm.3 del món.
  • Feliciano López (Toledo), 6 títols ATP, 3 Copa Davis, ha sigut Núm.12 del món.
  • Albert Costa (Lleida), 1 Gran eslam, 12 títol ATP, 1 medalla olímpica, 1 Copa Davis.