raspall

L’equip del Poble de Castelló de Marrahí i Sanchis s’ha convertit en el primer semifinalista de la Copa Diputació de València de Raspall en superar ahir dilluns al trinquet de Xeraco a la parella de Xàbia de Pablo i Canari pel resultat de 25-5.

Guanyar era condició imprescindible per a què Marrahí i Sanchis mantingueren opcions de classificar-se. Però amb els 4 de jocs d’avantatge aconseguits s’han situat amb un coeficient que ja no està a l’abast de la resta dels equips del Grup B, i per tant han certificat el seu pas a la ronda de semifinals.

Els seus adversaris ahir al trinquet de Xeraco, Pablo i Canari baixen a la segona posició i de moment són equip de semifinals. Però Ian i Josep els poden llevar la segona plaça si el dissabte guanyen a Moncho i Coeter II a la Llosa de Ranes per 25-10 o menys. En cas de que el resultat fora de 25 per 15 quedarien completament igualats amb Pablo i Canari, mentre que una victòria per la mínima o una derrota els deixaria sense opcions d’accedir a la següent ronda.

La Copa continuarà el divendres al trinquet de Genovés, on la parella de Moltó i Dorín (Ajuntament de Barxeta), s’enfrontaran a la formació local que estarà integrada per Guille i Tonet IV. El rest titular de l’equip de Genovés, Guadi no podrà ser de la partida ja que té una lesió en la monyica de la mà esquerra que l’obligarà a parar de dos a tres setmanes per recuperar-se.

Es tracta de la segona baixa en l’equip de Genovés, que abans de debutar en el campionat també va perdre a Montaner, que era el rest titular. Cal destacar que l’equip de Genovés ja no té cap opció d’accedir a la fase final de la Copa, però sí que podria convertir-se en jutge del que passe en el Grup A.