Seis meses de prisión por intentar entrar en un supermercado cerrado de Gandía
Dos de los supermercados de la

Les autoritats ja van alertar, incomplir amb l’Estat d’Alarma pot suposar des de penes econòmiques fins a condemnes de presó. Això és el que li ha passat a una veïna de Gandia en intentar entrar en un supermercat que estava tancant.

Segons relata Europa Press, la dona anava a entrar en un comerç de l’Avinguda del Raval fora de les hores d’obertura quan els policies la van detenir. Els agents de la Policia Nacional li van indicar que mantinguera la distància de seguretat. Aquesta no va fer cas i va respondre que anava a entrar “sí o sí”.

Els policies li van recomanar que tornara a la seua llar. La dona es va negar assegurant que “li era igual” i que “li suaven els collons”. Moments després, l’encarregat del supermercat va començar a baixar la persiana. Va ser llavors quan la penada va tractar de colar-se sense obeir a l’autoritat.

Ara, el Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia l’ha condemnada a sis mesos de presó. Està jutjada per un delicte de desobediència a agents de l’autoritat. A més, se li afig l’incompliment del Reial decret de l’Estat d’Alarma.

Aquesta pena no és la primera a la qual s’enfronta la ciutadana. Al setembre de 2017 el Jutjat penal número 1 de Gandia la va condemnar a quatre mesos de presó per un delicte de resistència.