Seat Michavila guanya l’Eco Rallye de la Comunitat

L'equip f2e-Maralba-Michavila ha tornat a guanyar l'Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, proclamant-se campió de la quarta edició

eco

L’equip f2e-Maralba-Michavila ha tornat a guanyar l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, proclamant-se campió de la quarta edició, prova en la qual ha participat amb tres vehicles en la categoria autonomia i nacional de combustibles fòssils.

L’equip f2e-Maralba-Michavila ha guanyat en eficiència, en la categoria nacional de combustibles fòssils, amb Lucas Pérez i Miguel Ángel Casado als comandaments d’un Seat León 1.6 TDI. Així mateix, ha sigut el campió en la categoria autonòmica, tant en regularitat com en eficiència, amb un vehicle pilotat per Alejandro Esteban i Víctor Martín, de la policia local de Castelló, als comandaments del nou Seat Eivissa 1.0 TSI, que van participar en el concurs que va realitzar la Fundació f2e amb l’ajuda de Maralba Circuit i autoescoles Ribes, per a triar als dos pilots que participarien en aquesta prova.

El tercer vehicle de l’equipe f2e-Maralba-Michavia ha finalitzat en tercera posició en eficiència i segona posició en regularitat del campionat autonòmic. Est, un Seat León de gas natural com a combustible, va ser pilotat per Héctor Beltran i Jesús Bort, professors de la Universitat Jaume I.

Els tres cotxes són de Seat Michavila. La prova, valedora per quart any per a la Copa d’Espanya de Rallyes d’Energies Alternatives, ha comptat amb la participació de l’expiloto de Fórmula 1 Roberto Merhi; els actuals campions nacionals de rallyes, Cristian García i Rebeca Llis; els excampeones nacionals i antics pilots mundialistes Salvador Cañellas, Daniel Ferrater i Luis Climent; l’actual líder del Nacional de Rallyes, Iván Llaures; l’excampeón d’Espanya de rallyes tot terreny José Luis Monterde; el pilot vinarocense de circuits José Manuel Pérez Aicart, i el president de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó.

La Fundació f2e segueix apostant per l’eficiència energètica i la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, fomentant la conducció eficient i patrocinant aquesta prova que se celebra en la província de Castelló.

Enguany, la Fundació f2i ha explicat també amb el patrocini d’Oppidum energia per a poder participar en aquesta prova, obtenint uns molt bons resultats.