Sanitat anuncia a quiénes se vacunará durante la próxima semana
Interior del hospital de campaña de La Fe durante la campaña de vacunación masiva.

La Conselleria de Sanitat té previst començar la setmana vinent a vacunar contra la COVID 19 a les persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys. Aquests són tots els ciutadans nascuts entre 1952 i 1955, tots dos inclosos.

Com en la resta de grups que ja han iniciat el procés, les persones interessades rebran una invitació per SMS o una trucada telefònica amb la informació sobre quan i on han de vacunar-se.

L’Estratègia de vacunació enfront de la COVID 19 a Espanya estableix que aquesta franja d’edat, que estava pendent de vacunació, començarà el procés després de la immunització del grup de persones de 60 i 65 anys.

El grup de població de 60 a 65 anys ja està citat i rebent la vacuna d’AstraZeneca, principalment en els grans espais de vacunació amb què compta la Comunitat Valenciana. Aquesta circumstància permet, per tant, que el dilluns 3 de maig arranque la immunització de la següent franja etaria, la de persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys, que s’estendrà diverses setmanes.

La citació de Sanitat es realitza a través d’un missatge al telèfon mòbil on s’indica data, hora i lloc de la vacunació. Si la persona no ha facilitat un número de mòbil en el Sistema d’Informació Poblacional SIP, el personal sanitari la trucarà al telèfon fix que haja aportat. Si les dades no estan actualitzats, es poden modificar en la web.

La cita rebuda en el mòbil també es pot recuperar o consultar a través de l’aplicació GVA +Salut, disponible tant per a iOS com Android i Huawei, o en la web.