Sandra Gómez preparada per a portar la Reial Senyera

La regidora del PSPV a l'Ajuntament serà la portadora de l'estendard en la Processó Cívica del 9 d’Octubre que recorrerà els principals carrers de València.

54

La regidora del PSPV a l’Ajuntament de València Sandra Gómez serà la pròxima portadora de la Reial Senyera en la Processó Cívica del 9 d’Octubre. Un càrrec que van alternant-se les diferents forces polítiques que conformen l’hemicicle municipal. Gómez no ha pogut dissimular l’alegria de poder portar el símbol de tots els valencians.

Gómez ha confessat que ja ha realitzat els primers assajos. La Reial Senyera és molt gran i el seu conjunt té un pes considerable que requereix d’una tècnica concreta per a poder suportar el recorregut de la processó cívica.

Sandra Gómez sap que serà el centre de totes les mirades i que tots els assistents a la cercavila estaran analitzant tots els seus moviments. Però ella solament pensa en celebrar el 9 d’Octubre per a continuar reivindicant el passat i el futur dels valencians.

La Reial Senyera, que estarà exposada a l’Ajuntament de València, és l’única en el món que solament s’inclina davant Déu i solament pot eixir del consistori pel balcó amb molta precisió i que el pròxim 9 d’Octubre, Sandra Gómez, tindrà l’honor de portar el símbol de tot un poble.