Després de dos setmanes al capdavant del Govern, Pedro Sánchez se sotmetrà hui a la seua primera sessió de control en el Senat on haurà de respondre als portaveus del PP, PNV i Coalició Canària sobre qüestions com la promoció de la cohesió i estabilitat d’Espanya o la crisi dels refugiats amb l’arribada de l’Aquarius a València.

Demà serà el torn del Congrés dels Diputats amb una sessió en la qual Sánchez haurà de respondre a una qüestió plantejada des de Compromís en referència al finançament autonòmic i més concretament a la situació d’infrafinanciación de la Comunitat Valenciana.

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat en el seu últim pas per 7 Televalencia que al seu partit no li importa si governa Sánchez o Rajoy ja que continuaran amb les seues reivindicacions doncs consideren que “el finançament autonòmic ha de ser una prioritat”. Baldoví ha assegurat que la Comunitat “està infrafinanciada” i “és una realitat” que hauria d’haver sigut solucionada fa més de quatre anys.

http://7televalencia.com/entrevista-joan-baldovi-compromis/