Salvan a un hombre que trataba de suicidarse en un árbol de Valencia

Agents de la Policia Nacional han salvat a València la vida d’un home que es trobava penjat d’un arbre amb una corda al voltant del coll. Els policies ho van baixar ràpidament a pols i, encara que al principi no responia a cap estímul, finalment van aconseguir que reaccionara.

Els fets van ocórrer sobre les 19.30 hores, quan els policies que es trobaven prestant servei de prevenció de la seguretat ciutadana, van ser alertats per un ciutadà, al qual tres joves li havien comunicat que moments abans un home els hauria manifestat la seua intenció de llevar-se la vida.

Els agents van donar diverses batudes per la zona, fins que van localitzar a un home penjat d’un arbre amb una corbata i una corda al voltant del coll. Ràpidament ho van baixar a pols i van comprovar que seguia amb vida, si bé no responia a cap estímul.

Alhora que van donar avís als serveis sanitaris, els policies van realitzar diverses maniobres per a salvar la vida de l’home, aconseguint finalment que reaccionara. Una vegada van arribar els indicatius sanitaris, ho van traslladar fins a un centre hospitalari.