Detienen a dos jóvenes por violar a una mujer en un piso de Valencia

La Policia Nacional ha salvat la vida de una jove de 21 anys que amenaçava amb suïcidar-se. Aquesta pretenia llançar-se des del terrat, però els agents van aprofitar un descuit de la dona per a allunyar-la de la vora del terrat. A més, va ser traslladada a un lloc segur per a evitar la catàstrofe.

Els fets van ocórrer aquest dilluns 24 a Gandia (València). Les autoritats es van alertar de la situació quan altra jove va acudir a les dependències policials. Aquesta va lliurar una carta de la seua companya de pis en la qual descrivia la seua intenció de suïcidar-se.

Davant la gravetat dels fets i aquesta situació d’urgència, els agents van actuar ràpidament per a trobar a la jove. Finalment, i amb la col·laboració d’altres veïns, va ser localitzada en el terrat del seu domicili.

Els policies van aconseguir entaular un diàleg amb la víctima per a tranquil·litzar-la i fer-la reconsiderar les seues intencions. En un moment de descuit, els agents van aconseguir allunyar-la de la zona de perill. Una vegada fora de perill, els agents van donar l’avís als serveis mèdics perquè es feren càrrec de la víctima.