L’institut Salvador Gadea d’Aldaia porta vint anys apostant per la internacionalització, és a dir, que els seus alumnes puguen intercanviar experiències en l’estranger. Els alumnes i alumnes d’aquest centre educatiu van celebrar el final d’aquest projecte titulat “Laboratorios de humanidad” i que suposa el final d’un camí d’aprenentatge en els seus estudis. La directora de l’Institut va posar en valor aquest tipus d’activitats que suposen un aspecte molt positiu per al desenvolupament de la personalitat dels alumnes i influeix en la seua maduresa.

Perquè l’experiència anara més completa, el professor de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid Francisco Mora va donar una xarrada sobre el cervell i l’importants que són les emocions en la vida. L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, tampoc va voler perdre’s aquest acte que suposa una inciativa molt important en el camp de la formació del municipi.

L’Institut Salvador Gadea d’Aldaia segueix en la seua obstinació perquè els seus estudiants segueixen desenvolupant-se en el camp de l’intercanvi i la internacionalització.