Tres claus per al tractament oncològic en imatge personal

L'Institut Salvador Gadea d'Aldaia ha organitzat una jornada per a formar en l'estètica oncològica amb la finalitat de millorar el tracte als pacients.

Nombrosos alumnes de l’Institut Salvador Gadea d’Aldaia s’han donat cita en la jornada “Tres peces clau per al tractament oncològic en Imatge Personal”. Una sessió vital perquè estudiants i professors coneguen les eines necessàries per a tractar de la millor manera possible a aquells que en el dia a dia lluiten contra el càncer.

Este missatge s’ha volgut traslladar a un públic d’allò més ampli i és que des del Salvador Gadea se cerca formar alhora que es visibilitzen situacions tan complexes com el càncer.

Imagen de la jornada organizada por el Instituto Salvador Gadea.

Esta iniciativa formativa també ha arribat fins a l’Ajuntament d’Aldaia, una localitat que ha aplaudit l’impuls d’estes jornades de caràcter solidari.

Sessions com l’organitzada hui per l’Institut Salvador Gadea demostren que l’estètica i la perruqueria poden ajudar a fer front malalties difícils d’assumir. Per açò no és d’estranyar que este centre valencià continue apostant per estes iniciatives amb les quals beneficiar a tota la societat.