automóvil

Motors a punt i cadenes greixades. Els salons de la moto i la bici de Fira València, que celebraran del 10 al 12 de novembre, han tancat el que serà el major aparador de totes les seues edicions i que reunirà una oferta de 89 signatures i marques de moto, bici i accessoris.

La cita, a més, creixerà en dimensió ja que la major part dels distribuïdors oficials de les marques han optat per ampliar les seues stands mentre que s’han incorporat noves marques. Amb açò, les dos cites desbordaran els 20.000 metres quadrats de superfície expositiva del Pavelló N3P7 de Fira València i es consoliden com un dels epicentres de la gran festa de les dos rodes que es viurà eixe cap de setmana a València, coincidint amb un més que emocionant Gran Premi en el Circuit que desvetlarà el campió del món amb moto GP.

El saló de la moto, 2Rodes, comptarà amb una oferta en la que no faltarà ni una sola marca de referència en el competitiu mercat de les dos rodes. La cita, patrocinada de forma global per Caixa Popular i que compta amb el suport de la signatura asiàtica de cascos Tech Design Team LS2, es consolida en la seua cinquena edició com la principal plataforma comercial d’este sector a la Comunitat Valenciana i on el comprador té al seu aconseguix la major flota de vehicles sobre dos rodes a la seua disposició.

Per la seua banda, el saló de la bicicleta VLC Bike’s creix de forma significativa al costat del Saló 2Rodes i adquireix personalitat pròpia amb un aparador d’excepció i en el qual no faltarà cap de les marques més representatives del mercat.

Activitats sobre dos rodes

Els milers d’afeccionats que acudisquen a Fira València podran, a més, gaudir d’una infinitat d’activitats, exposicions, concursos i demostracions que faran les delícies dels apassionats de tots dos esports. Destacaran, en aquest sentit el reconeixement que es realitzarà a la trajectòria del pilot alcoià Nico Terol, assidu a cadascuna de les edicions de 2Rodes i que té en la seua haver-hi el fet de ser l’últim pilot valencià campió del món, concretament en l’última edició de la categoria de 125 c. c. en el Mundial de Motociclisme en 2011.

A més, la cita paral·lela, el Saló de la Bici VLC Bike’s, també rendirà el seu particular homenatge a un campió valencià sobre dues rodes. Es tracta de l’últim ciclista de la terra que ha aconseguit guanyar la Tornada Ciclista a Espanya, Ángel Casero. El d’Albalat de Taronchers es va mantenir en l’elit professional entre 1994 i 2005, temps en el qual va aconseguir 13 victòries, entre les destaca la Volta a Espanya 2001.

Al costat d’ells, els salons de la moto i la bici també tenen prevista la presència de diferents estels i pilots del Mundial. De fet, ja estan confirmades les visites de tres pilots que eixe cap de setmana disputaran en el traçat de Xest l’última prova del Mundial.

Es tracta dels pilots Isaac Viñales (primer del campió del món Maverick) i el japonès Tetsuta Nagashima, tots dos pertanyents en el SAG Racing Team i que signaran autògrafs als aficionats la vesprada del divendres en el stand d’Alvagar Grup. A ells se li sumarà també pilots que, o bé de forma individual o bé a través de les marques, estan confirmant la seua visita a Fira València. És l’exemple de la jove promesa valenciana Arón Canet, que està sorprenent en la seua segona temporada amb moto 3, que també estarà en la vesprada del divendres en 2Rodes.