Las cinco salas de cine más sorprendentes para descubrir tras el coronavirus

El nombre d’usuaris i visualitzacions de les plataformes streaming ha augmentat notablement des que la crisi del coronavirus va paralitzar a més d’un terç de la població mundial. Com les sales de cinema romanen tancades, una bona opció és veure pel·lícules des del sofà de casa.

No obstant això, molta gent apunta que la sensació de veure una pel·lícula en una sala de cinema no és comparable a estar a casa. Per això, 7TeleValencia et mostra les cinc sales més sorprenents de tot el món per a descobrir després del coronavirus. Algunes d’elles tenen una intrahistoria fascinant, i fins i tot han sobreviscut a bombardejos o incendis.

The Fox Theatre, Oakland

Aquest gran teatre és un dels més reconeguts de Califòrnia. A l’origen, en 1928, era una sala de cinema i va projectar pel·lícules fins a 1970. Ara serveix per a concerts, ja que en la dècada dels 2000 es va reobrir perquè 2.800 persones gaudiren de música en directe.

Piscina Edouard Pailleron, París

Sí, piscina. Heu llegit bé. Encara que es tracta d’una piscina d’un poliesportiu de la capital francesa, en 2012 es va utilitzar com a sala de cinema. En aqueixa ocasió es va projectar La vida de Pi. Com la majoria de la trama està ambientada en el mar, la Fox va oferir una vivència semblant als espectadors veient la pel·lícula en barques.

Electric Cinema, Londres

Aquest cinema del famós barri londinenc de Notting Hill és un dels més antics de tota Gran Bretanya. Després de superar les dues guerres mundials, aquesta sala va tancar en 1993 per la seua mal estat. No obstant això, hui en dia milers de londinencs i turistes gaudeixen de l’experiència en l’Electric Cinema.

Olyimpia Music Hall, París

Aquest teatre multiusos està dedicada a concerts, principalment. No obstant això, puntualment s’usa com a sala de cinema per a impulsar les pel·lícules. Cal destacar la sessió de cinema amb grans llits per a un acte promocional d’Ikea.

Sci-fi Dine-in Theater, Hollywood

Com no, el bressol de les superproduccions a nivell mundial havia de tenir un cinema espectacular. I, com no, havia d’estar en el gegant de l’entreteniment, en els estudis Disney de Hollywood. De fet, es tracta d’un restaurant amb temàtica de ciència-ficció, on pots gaudir de les pel·lícules més famoses de la productora de Mickey Mouse.