rutes amb gossos
Les millors rutes amb gossos per València Foto: Pinterest

Passejar amb el teu gos és beneficiós tant per a ell com per a tu, a més estimula els sentits de la teua mascota i millora el vostre vincle.

Si eres un apassionat dels animals i vols gaudir el cap de setmana et recomanem algunes de les millors rutes de senderisme per València que pots realitzar amb el teu gos. A més et donem alguns consells perquè gaudiu al màxim de l’experiència.

Les millors rutes amb gossos

Passeig per el Túria

Amb uns 8 km de longitud, el llit del riu Túria, ofereix moltes possibilitats per a gaudir d’un passeig o una ruta amb la teua mascota. Al llarg del recorregut a més trobaràs moltes zones habilitades per a gossos on podrà córrer i “campar a pler”

Passeig per L’Albufera de València

Aquesta ruta compta amb uns 11 km de longitud, que es pot realitzar acompanyada de la teua mascota recorrent o bé la Devesa del Saler i la seua platja fins a arribar al llac o bé recorrent els seus camins envoltats de vegetació.

Ruta fins a la casa del Drac

Situada a Gilet, aquesta ruta circular compta amb uns 4 quilòmetres aproximats de longitud i sense molta dificultat. Al final de la ruta contemplaràs l’espectacular Casa del Drac, encara que si prefereixes continuar, pots fer-ho fins a la Creu de Sant Esperit.

Consells per a fer rutes amb la teua mascota

El primer consell a l’hora de realitzar una excursió amb la teua mascota, és llegir els senyals indicatius, no t’oblides que hi ha zones on no està permés anar amb el teu gos.

No t’oblides de portar aigua. Encara que hi ha moltes fonts, en les quals poder beure, és millor que carregues amb unes quantes botelles, així com algun bol i recipient per a poder donar beure al teu gos.

Recorda portar llum de seguretat: a l’hivern fosqueja prompte, i és per això que et recomanem que portes collet o algun objecte reflector que t’ajude a trobar-lo en el cas que no hi haja llum.

Les bosses de plàstic són molt importants, encara que et trobes a la muntanya, no t’oblides de recollir els desfets de la teua mascota.