Conèixer València a través dels seus arbres és la nova proposta de l’Ajuntament. Este any s’ha presentat esta iniciativa en la que s’han proposat cinc rutes urbanes per a conèixer alguns dels 500 exemplars arboris més monumentals i singulars de la ciutat. L’objectiu és descobrir la capital del Túria d’una nova manera on la sostenibilitat i el medi ambient siguen els protagonistes.

‘Testimonis de la història’, ‘Un viatge pel Mediterrani’ o ‘Un passeig per l’Albereda’ són algunes de les rutes que poden seguir-se per València per a conèixer en profunditat espais com a Vivers, el parc de la Rambleta o els jardins d’Aiora.

A esta alternativa d’oci li acompanyen unes guies informatives en les quals es destaquen les peculiaritats de totes les espècies que poden veure’s en el cap i casal. Tota una acció per a aprendre mentres es gaudeix del medi ambient valencià.

Oliveres amb més de 400 anys o figueres de 60 metres són alguns dels exemplars que poden trobar-se en plena ciutat de València. Des de hui la seua història i característiques ja estan arreplegades en els nous fullets municipals per a facilitar així la seua consulta i fomentar l’interès de tots els ciutadans.

Cinco lugares donde disfrutar del arte urbano en Ciutat Vella