Rocío Gil Uncio va rebre ahir un homenatge de part la seua agrupació de Falles La Seu- La Xerea-El Mercat, i es troba des d’el mes d’octubre passat, immersa dins de la campanya política del Grup Ciutadans.

La Sala d’Armes de Govern Militar va ser l’escenari on ahir es va retre homenatge a la màxima representant de les festes josefines de l’any 2018. A l’acte van assistir fallers, components de la Cort d’Honor, les falleres majors de l’Agrupació del 2017, any en què Rocío va representar a la seua comissió Plaza de la Mercè, així com el regidor de festes i cultura festiva, Pere Fuset; qui van anar recordant un a un, alguns dels moments i anècdotes més especials que ha viscut la Fallera Major durant el seu regnat.

El president de l’agrupació Miguel Guillot va ser l’encarregat de fer-li lliurament a la protagonista de la màxima recompensa de l’agrupació: la insígnia d’or; insígnia que va rebre emocionada, tal com van indicar les emotives paraules que va brindar als assistents com a mostra del seu agraïment.

Encara que, va deixar el seu càrrec el mes d’octubre passat, la presència de la Fallera Major de València en els mitjans de comunicació no ha desaparegut a causa de la seua vinculació amb la política ,i concretament amb el grup polític taronja la visibilitat del qual dins del mateix ha anat augmentant.

Rocío, es va mostrar públicament juntament amb Toni Cantó en l’acte de precampanya del Grup Ciutadans a Vinaròs; així com en diferents reunions relacionades amb la branca juvenil del partit, fet que fa entreveure que la Fallera Major de València podria estar dins de les llistes en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

 

Divendres passat va ser el mateix Toni Cantó qui, a través de les xarxes socials,va mostrar el seu suport a la Fallera Major de València “és un luxe comptar en ciutadans amb una afiliada com Rocio Gil Uncio”. La seua experiència en el món faller i el seu coneixement d’àrees tan importants com la igualtat seran claus per al nostre projecte a la Comunitat Valenciana”.

La resposta per part del món faller no s’ha fet esperar, i han sigut molts els que a través de les xarxes socials han donat suport a la carrera política de la Fallera Major.

Ara només mancada esperar si el seu nom apareix dins de les llistes per a comprovar si és capaç de portar-se com a política l’afecte que es porte de part de tots els valencians com a Fallera Major de València.

 

Así fue la Inauguración de la Exposición del Ninot

La policia local de Valencia busca…Ninots

El premio Raga y el Tio Maravillas ya tienen candidatos