Ribó propondrá a la Generalitat cerrar el ocio nocturno en Valencia

L’alcalde de València continua insistint en la necessitat de tancar l’oci nocturn a la ciutat davant l’avanç del coronavirus. Joan Ribó farà un pas més en aquest aspecte i demanarà a la Generalitat Valenciana restringir aquesta activitat social que ja està prohibida en la localitat de Gandia.

Així s’ha anunciat avui abans del ple d’investidura del nou regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán. Segons Ribó, el consistori està traslladant al Consell totes les dades perquè executen les “decisions adequades”.

No obstant això, el seu objectiu no és restringir totes les activitats d’oci nocturn com a tal. La mesura afectaria pubs i discoteques però no a l’oci cultural com a cinemes, concerts o teatres.

Per a això, el Ajuntament també estudia adoptar mesures en la regidoria de Llicències. “És complex jurídicament però estem mirant-ho”, ha assenyalat Ribó en declaracions arreplegades per les Províncies. “Quan dónes una llicència no la pots moure així com així”, ha detallat l’edil.

Al marge de l’oci nocturn que ja ha alçat bretxes amb el sector hostaler, avui els vicealcaldes, Sandra Gómez i Sergi Campillo, informaran de noves mesures contra el coronavirus que executarà l’Ajuntament de València per a frenar la pandèmia.

DOS NOUS BROTS A la CIUTAT DE VALÈNCIA

La província de València està sent la més afectada de la Comunitat pels nous casos. Només en les últimes 24 hores s’han detectat 43 positius dels 86 notificats en tota l’autonomia. A això se li suma que la ciutat de València compta amb dos nous brots de COVID-19. Aquests focus de contagi han afectat 10 persones i estan relacionats amb l’àmbit social.