Felip VI ha obert la seua agenda a València en el Palau de Congressos, on ha assistit del Congrés Internacional de Matemàtica Industrial i Aplicada, el més important del món en aquesta matèria i que reuneix 4.000 matemàtics de quasi un centenar de països.

El rei ha enaltit la creixent contribució d’Espanya als assoliments mundials en ciència i innovació i ha instat a ser més eficaces en la generació, atracció i retenció del talent científic.

En l’acte també han estat presents el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque; i l’alcalde de València, Joan Ribó. Puig ha destacat que la celebració a València d’aquest Congrés mostra “la fortalesa de la comunitat científica valenciana”

Felip VI s’ha traslladat després al camp de futbol de Mestalla, en la gespa del qual ha rebut als jugadors, cos tècnic i directiva del València amb motiu de la commemoració del centenari del club.

El Club ha obsequiat a Felip VI amb una samarreta del nou equipament d’aquesta temporada amb la inscripció “S. M. Felipe VI” a l’esquena i el número 100. Amb la peça ha posat per a la foto de família en la qual no ha faltat la Copa del Rei aconseguida el maig passat. Una foto que se suma als cent anys d’història del club ché.