La candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, haurà de retirar els nou rètols publicitaris que formen part de la seva campanya electoral i a través dels quals Gómez presentava a la ciutadania diferents propostes del seu programa. Així ho ha resolt el Servei d’Ocupació del Domini Públic després de la denúncia de l’assessor del PP a l’Ajuntament de València, Luis Salom.

L’organisme, dependent de la Regidoria d’Espai Públic i que dirigeix l’edil Carlos Galiana (Compromís), ha ordenat la seva retirada immediata després que el 10 de maig es presentés la denúncia contra el PSPV i la seva candidata per la col·locació dels citats rètols publicitaris, subjectes en el paviment, sense el pagament de taxes ni autorització municipal.

Gómez ha lamentat que Compromís “li estigui fent el joc” a l’assessor del grup popular i ha assegurat que li sorprèn que una denúncia presentada per Salom s’hagi “tramitat i resolt favorablement tan ràpid”, i que el PSPV no va a “embarrar” la campanya en l’últim minut ni a contravenir una ordre d’una Regidoria.

Segons l’alcaldable socialista, en altres ocasions l’Ajuntament ha col·locat publicitat a peu de carrer com es va fer amb motiu de la Setmana Mundial per l’Alimentació Sostenible o la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en mans de Mónica Oltra (Compromís), per a posar en valor la quarta pota de l’Estat del benestar.

Gómez ha assegurat que hi ha hagut multitud d’iniciatives de publicitat a peu de carrer que han funcionat bé i ha defensat que el PSPV ha fet una campanya innovadora i trencadora “amb les velles formes” acostant el seu programa “a peu de carrer”, perquè vol representar un ajuntament que estarà “al costat dels veïns” i serà “accessible”.