Imagen del restaurante Tecolotes Foto: Restaurante Tecolotes

Si t’agrada el menjar mexicà, eres amant dels tacs, els totopos, els frijoles...et proposem els 5 restaurants on donar-te una bon homenatge i conéixer en primera persona a què sap el menjar de l’altre costat del toll, apunta!

Restaurant mexicà Taqueria Sol Azteca (Conde altea 21)

Tacos de la Taquería Sol Azteca Foto: Taqueria Sol Azteca

La Taqueria Sol Azteca ofereix un menjar mexicà de la màxima qualitat i casolana amb una carta rica i àmplia, tant en els ingredients dels menjars, com en la quantitat de plats a gaudir, sempre preparats amb passió i servits pel seu personal amb excel·lència en qualitat i alegria.

Restaurant mexicà Ameyal (Calle Conde Salvatierra, 39)
Tacos del Restaurante Ameyal Foto: Restaurante Ameyal

El restaurant Ameyal és un restaurant d’alta gastronomia mexicana amb un esperit d’elegància i proximitat que compta amb una cuina molt rica en aroma i una explosió de sabors molt diferents, de manera que tant si coneixes Mèxic com si no, et traslladaràs a ell a través del menjar i del servei.

Restaurant mexicà Taqueria La Llorona  (Pintor Salvador Abril)

Imatge dels  totopos Mexicans Foto: La Llorona

Situada en el barri valencià de Russafa la Taqueria La Llorona ens acosta al vertader menjar urbà mexicana. Un concepte de taquería diferent on descobrir noves experiències mexicanes.

Restauran mexicà La venganza del Malinche (C/ Burriana 47)

Foto: La Venganza del Malinche

El Restaurant mexicà la Venganza del Malinche ofereix una cuina autèntica i tradicional elaborada amb ingredients de primera qualitat, en la seua carta no falten els nachos, quesadillas, frijoles, el seu cochinita pibil i els seus tacs així com una àmplia selecció de cocktails i tequiles premium.

Restaurant mexicà Tecolotes (C/ Sueca 51)

Pollo Enchipotlado Foto: Tecolotes

Situat en el barri de Russafa el restaurant Tecolotes compta amb una gran carta en la qual no falten els seus entrants els Nachos amb formatge i guacamole , ensalades, el Choriqueso o el Champiqueso, les enchilades, el Formatge fos, Costelles BBQ i genuïns tacs com el Tacoburguer.