Castellón

Una dona ha sigut rescatada del seu vehicle a Castelló quan li han sorprès les fortes pluges que s’han precipitat a primera hora d’aquest matí de dijous. Aquestes mateixes pluges també han afectat a una dotzena de vehicles que es trobaven circulant en les localitats de Moncofa, Vila-real i Almassora.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha activat per a avui dijous la preemergencia per pluges amb nivell taronja, amb acumulacions superiors als 40 litres per metre quadrat en tot el litoral sud de la província.

Aquestes fonts adverteixen a més del risc nivell groc de tempestes i pluges a l’interior de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament de Castelló assenyala que les intenses pluges han obligat a tallar el tràfic en diversos punts el Camí Enramada, afectat pel desbordament del Barranc del Sol. Insisteix a recomanar que els ciutadans s’abstinguen d’agafar el cotxe per les autovies mentre l’alerta per pluges continue.

L’accés a la ciutat des del nord per la N-340 ha estat tallat a l’altura de la Magdalena, per la qual cosa es recomanava l’autovia CV-149 per al tram Castelló-Benicàssim, localitat que alberga des d’avui el festival de reggae Rototom Sunsplash.