pastelera

Durant la jornada vespertina d’este dilluns en Reale Segurs Madrid Fusión 2019 s’ha celebrat el II Concurs Pastisser Revelació que, convocat per Síbari Food Service, va nàixer l’any passat amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor el talent, la creativitat i el treball dels millors representants de la pastisseria i la cuina dolça espanyola. El premi està dividit en dos categories, Millor Pastisser de Restaurant i Millor Pastisser d’Obrador.

Així, si l’any passat van aconseguir el títol Toni Cusella (ABac) -Millor Pastisser de Restaurant- i Alexis García (100% Pan y Pastelería) -Millor Pastisser d’Obrador-, en esta edició els han revelat Pol Contreras (El Portal de Echaurren, Ezcaray, La Rioja) com a Millor Pastisser de Restaurant, i Ana Jarquín (La Pastisseria, Barcelona) com a Millor Pastissera d’Obrador.

Tots dos s’alcen així amb un premi que cerca atorgar als professionals de la pastisseria i la cuina dolça un merescut reconeixement públic i mediàtic del que mai fins a aquests últims anys, segons el parer de #RealeMF19, han gaudit per la seua labor dins de les seues respectives disciplines gastronòmiques.

Molts han sigut els reposteros que han enviat les seues receptes per a optar a competir en les dues categories d’aquest concurs, després de l’èxit de la seua primera edició. De totes elles, l’organització va seleccionar en cada cas tres finalistes, les creacions dels quals –a força dels més reconeguts productes de rebosteria del món distribuïts per Síbari Food Service- han sigut sotmeses aquest dilluns al judici d’un jurat presidit per Jordi Butrón (Espai Sucre, Barcelona) i format per Jacob Torreblanca, PuyVélez, JaviAntoja i JuliaPérez.

En la categoria Millor Pastisser de Restaurant, han secundat a Contreras, Lucila Canero (Línia, Barcelona) i Laura Elena García Miralrío (Bon Amb, Xàbia, Alacant), i en la categoria Millor Pastisser d’Obrador han seguit a Jarquín Pablo Morales (Habaziro Concept, la Corunya) i Puri Morillo (Pastelería Daza, Màlaga).

Descubre los rostros televisivos que pasarán por Cevisama

 

El mejor pastelero del mundo da las claves para triunfar con el postre

Conoce a los tres alicantinos aspirantes a Cocinero Revelación 2019