alimentación

Este dimecres 12 de febrer la Universitat Politècnica de València (UPV) serà l’amfitriona per a conèixer el guanyador dels Premis a la Investigació Científica per al 2020. L’acte, organitzat per la Fundació Princesa de Girona (FPdGi), tindrà a una convidada especial: la Reina Letizia, responsable de presidir els guardons.

En la cerimònia es coneixerà al premiat dotat amb 20.000 euros, un reconeixement per al que s’han inscrit un total 300 alumnes. A més, abans dels premis es farà un taller d’innovació organitzat per estudiants on hauran de resoldre un repte en un temps rècord.

L’activitat tindrà lloc en el pavelló d’esports de la UPV de 9 a 12 del matí i l’encarregat de conduir els premis serà Xavier Verdaguer, escriptor millor jove emprenedor creatiu en 2010.

En paral·lel, un jurat d’excepció treballarà en la selecció de les candidatures. Serà a les 12.30 hores en l’edifici Nexus quan començarà l’acte de proclamació d’aquest premi anual en la categoria d’Investigació Científica.

Protagonisme dels joves en el futur

Amb aquest tipus d’actes, la FPdGi vol posar en valor el protagonisme dels joves en el futur i en el present. I és que la iniciativa pretén augmentar la visibilitat dels joves i la seua presència social, premiant anualment la trajectòria de cinc referents que hagen destacat per la seua actitud emprenedora i innovadora, així com per la seua capacitat de transformació.