Centenars de persones van assistir dissabte passat al Gran Teatre de Paterna per a acompanyar a la nova Reina de les Festes, Cecilia Calderón Edo durant la seua presentació oficial.

També la seua Cort d’Honor, formada per Sara López, Raquel Mateo, Silvia Olmo, Aroa Portillo, Patricia Rivelles, Nuria Saiz i Jessica Sastre, va estar present per a abrigallar a la Reina durant l’emotiva cita.

La gala va donar començament a les 20 hores amb l’actuació de l’il·lusionista Jammes Garibo, especialista en la màgia de gran format i guanyador del Merlet Màgic en el campionat internacional d’il·lusionisme, al qual va seguir un espectacle d’acrobàcies i música.

Cecilia, Reina de les Festes i la seua Cort d´ Honor amb les autoritats municipals

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va ser l’encarregat de rebre en l’escenari a les components de la Cort i a la nova Reina de les Festes, que va arreplegar el testimoni de la seua antecessora, Carolina Bertó qui, emocionada, es va acomiadar agraint a tots els que l’han acompanyada durant el seu passat regnat.

Durant el seu discurs, Sagredo va aprofitar per a desitjar a la Reina i la seua Cort un regnat “ple de noves i boniques experiències” al mateix temps que va destacar “la importància de mantenir viva la il·lusió, les ganes i l’interès per tot que identifica, defineix i uneix als paterneros i paterneras com a poble perquè així aconseguirem que els nostres costums i els nostres senyals d’identitat, continuen perpetuant-se, any rere any”.