Tret d’eixida a les rebaixes d’estiu 2022. El Corte Inglés ha arrancat hui el seu període estival de descomptes i promocions tant en botigues com en web i app. Aquesta baixada de preus estarà disponible fins al pròxim 31 d’agost.

Com a bestreta, en la pàgina web i en l’app de la companyia, les rebaixes van començar anit a partir de les 22.00 hores. L’avançament dels descomptes estiuencs ha sigut tot un èxit ja que s’ha registrat una gran afluència de públic des de primera hora del matí a València.

En l’àrea de moda jove, les signatures exclusives de El Corte Inglés com són Easy Wear i Green Coast, tindran samarretes i vestits a 7,99 euros i 19,99 euros respectivament; tota la marca Studio Classics comptarà amb un 50% d’estalvi i les dessuadores d’Easy Wear, Green Coast i Studio Classics eixiran al 50% també.

Les rebaixes compten a més amb tot el necessari per als xiquets. La marca exclusiva KIDS d’El Corte Inglés eixirà aquesta primera setmana de rebaixes. A aquesta secció, se li aplicarà un 50% de descompte. A més, la signatura Baby d’El Corte Inglés i Coconut infantil i bebè comptarà també amb un 40% de descompte des del primer dia.

DESCOMPTES EN EL CALÇAT

La secció de sabateria tindrà per a aquesta campanya un 30% de descompte. Aquestes són les marques que baixaran de preu Guess; Pepe Jeans; Tommy Hilfiger, MMK, Unisa, Geox, Polo, Martinelli i Clarks, entre altres.

A més, El Corte Inglés ha preparat en l’àrea d’esports una gran proposta comercial per a l’arrancada de rebaixes. Hi haurà una selecció de roba esportiva fins al 50% de descompte en marques com Nike, Adidas, The North Face i Columbia.

DESCOMPTES EN COMPLEMENTS

En l’àrea de complements hi haurà una selecció de bosses de la signatura Latouche amb fins al 50% de descompte. En llenceria i corsetería s’ha seleccionat un ampli ventall d’articles de marques com Chantelle, Dim i Passionata amb fins a un 50%. En Bany, hi haurà fins a un 30% de descompte en Chantelle, Triumph i Antigel. A més la marca Èmfasi proposa una selecció de pijames, camisones i bates a 24,99 euros.

DESCOMPTES EN COSMÈTICA

Així mateix, en parafarmàcia i cosmètica hi haurà del 25 juny al 31 de juliol un 35% de descompte. Aquesta rebaixa s’aplicarà a tractaments facials, sérums, contorns d’ulls i cremes de nit. Del 23 de juny al 2 d’agost també es podrà obtenir fins a un 40% d’estalvi en una selecció de fragàncies. Així mateix, es farà un 50% de descompte en la segona unitat de les proteccions solars de parafarmàcia.

DESCOMPTES EN ELECTRÒNICA

Els departaments d’electrònica i electrodomèstics també tenen grans ofertes per al començament de rebaixes. D’una banda, els frigorífics ixen amb un 15% de descompte. Per un altre, el televisor LG led 65” Smart TV amb intel·ligència artificial que passa de 1.999 euros a 999 euros.