Tormo
Exposición de coches en el Racing Legends.

Este dissabte els cotxes tornen a Cheste amb la celebració de la sisena edició del Racing Legends. L’activitat en la pista del Ricardo Tormo començarà a les 10 hores encara que abans s’establirà l’exposició dels centenars de cotxes, motos i camions d’època.

A les 11.30 es produirà un de les fites del cap de setmana, la inauguració del Passeig de la Fama del Circuit en el que Regis Laconi descobrirà la primera peça com a guanyador del primer Gran Premi de la Comunitat Valenciana. El Trofeu de Regularitat Les Províncies serà un dels protagonistes en el traçat que tancarà el programa del dissabte amb la desfilada dels camions clàssics.

El diumenge l’activitat començarà amb els vehicles de quatre rodes, el Campionat d’Espanya de Clàssics de Llegendes. Els pilots mítics eixiran a la pista en dos ocasions, igual que el dissabte. Campions del món com Carlos Lavado, Pier Paolo Bianchi i altres pilots com el Fernando González de Nicolás, el valencià César Gracia o l’italià Gianfranco Bonera.

Regis Laconi inaugurarà en el Racing Legends el Passeig de la Fama del Ricarodo Tormo.

Esta temporada el Racing Legends prestarà especial atenció a una de les més potents tendències del món de la moto, les denominades Café Racer. Motos modernes amb aspecte clàssic modificades per diferents tallers. Dotze dels millors preparadors de Cafè Racer del panorama espanyol estaran en el centre del paddock del Circuit.

Al voltant dels vehicles, el Circuit Ricardo Tormo ha disposat una àmplia oferta de Food Trucks d’ambient clàssic que oferiran la possibilitat d’esmorzar i menjar en el Circuit. Les entrades estan a la venda en la web de Circuit amb un preu de 10 euros per als adults mentres els menors de 13 anys tindran entrada lliure.

Las Fallas de Valencia en alerta terrorista

Un megatúnel submarino conectaría Valencia y Sagunto en 2025