Quique Dacosta llança un nou concepte de cuina

El xef posa en valor la barra dels restaurants sota el codi 'casual food'.

El xef tres estels Michelin Quique Dacosta, propietari de Mercatbar i Vuelve Carolina, ha llançat un nou concepte gastronòmic per a les barres dels seus restaurants a València. Amb açò cerca posar en valor un lloc que sempre li ha seduït i que ha sigut tot un repte per a ell: la barra.

Sent fidel a l’ànima que caracteritza a cadascun dels restaurants, al costat del cuiner peruà Omar Malpartida ha portat un concepte molt específic des d’un dels llocs que més li atrauen en aquest moment, Amèrica Llatina i especialment Perú.

La forma de cuinar i la complicitat i compromís que Malpartida mostra amb els productes i cuina peruana va portar al xef a pensar que podria treballar en un nou concepte en els seus restaurants a València.

Omar Malpartida va treballar durant dos anys en la cuina de Quique Dacosta Restaurant, en Denia, i es va traslladar a Madrid per a obrir el seu propi projecte, Tiradito, al que li han seguit altres conceptes de gran èxit en la ciutat com Agrane M i Chambi. Posa en ells tota la creativitat al servei d’una cuina d’arrels, amb productes portats des de Perú i cuinats de manera molt singular.

Els equips dels dos cuiners han treballat mà a mà, aconseguint un resultat que es podrà gaudir en les barres de Mercatbar i Vuelve Carolina.

Els dos restaurants comptaran amb cartes diferents, mantenint l’estil que els caracteritza i incorporant a més la coctelería més tradicional de Perú. La barra de Mercatbar tindrà a partir d’este moment ADN peruà, influències del món i esperit streetfood. El client trobarà una cuina que recorre els carrers del país, amb el toc fresc i innovador de sempre.

LA BARRA de Torna Carolina es transforma en una cevichería. Oferix plats únics basats en la tradició peruana, sempre sota el codi casual food i innovador que defineix a aquest restaurant.