El xef tres estels Michelin Quique Dacosta, propietari de Mercatbar i Vuelve Carolina, ha llançat un nou concepte gastronòmic per a les barres dels seus restaurants a València. Amb açò cerca posar en valor un lloc que sempre li ha seduït i que ha sigut tot un repte per a ell: la barra.

Sent fidel a l’ànima que caracteritza a cadascun dels restaurants, al costat del cuiner peruà Omar Malpartida ha portat un concepte molt específic des d’un dels llocs que més li atrauen en aquest moment, Amèrica Llatina i especialment Perú.

La forma de cuinar i la complicitat i compromís que Malpartida mostra amb els productes i cuina peruana va portar al xef a pensar que podria treballar en un nou concepte en els seus restaurants a València.

Omar Malpartida va treballar durant dos anys en la cuina de Quique Dacosta Restaurant, en Denia, i es va traslladar a Madrid per a obrir el seu propi projecte, Tiradito, al que li han seguit altres conceptes de gran èxit en la ciutat com Agrane M i Chambi. Posa en ells tota la creativitat al servei d’una cuina d’arrels, amb productes portats des de Perú i cuinats de manera molt singular.

Els equips dels dos cuiners han treballat mà a mà, aconseguint un resultat que es podrà gaudir en les barres de Mercatbar i Vuelve Carolina.

Els dos restaurants comptaran amb cartes diferents, mantenint l’estil que els caracteritza i incorporant a més la coctelería més tradicional de Perú. La barra de Mercatbar tindrà a partir d’este moment ADN peruà, influències del món i esperit streetfood. El client trobarà una cuina que recorre els carrers del país, amb el toc fresc i innovador de sempre.

LA BARRA de Torna Carolina es transforma en una cevichería. Oferix plats únics basats en la tradició peruana, sempre sota el codi casual food i innovador que defineix a aquest restaurant.