incendios

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet una crida a institucions i ciutadans i ciutadanes a sumar esforços en la prevenció d’incendis aquest estiu, durant la visita al Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat.

Puig ha destacat que hi ha al voltant de mil persones que treballen “directament en la prevenció i l’extinció d’incendis” i que compten amb “els equips i aparells necessaris” per a combatre el foc durant aquesta temporada. A més, ha recordat que la Generalitat té en marxa la campanya ‘Stop al foc‘ amb l’objectiu d’incidir en la precaució per a evitar incendis i conscienciar a la població a través d’informació útil.

“Ens estem jugant el nostre patrimoni natural”, ha assegurat el president, qui ha demanat “màxima prudència” als ciutadans i ciutadanes quan visiten els boscos de la Comunitat durant els mesos estivals.

El cap del Consell també ha destacat “els bons resultats” del Centre de Coordinació d’Emergències i la “gran rapidesa” amb la qual s’atenen les anomenades al 112, “el telèfon al que els ciutadans han de dirigir-se”, segons ha recordat Puig, “cada vegada que tinguen informació sobre algun incendi”.

Risc d’incendis forestals en l’interior de la provincia