La Ciudad de las Artes anuncia su apertura para la vacunación masiva
15/04/2021 La Ciudad de las Artes y las Ciencias es uno de los cuatro 'vacunódromos' habilitados en la Comunitat ESPAÑA EUROPA COMUNIDAD VALENCIANA SALUD GVA

La campanya de vacunació contra el coronavirus es prepara per a fer un nou pas al capdavant en la Comunitat. El president de la Generalitat ValencianaXimo Puig, ha avançat la data en la qual espera arrancar la immunització dels menors de 40 anys.

El dissabte 17 de juliol és el dia el Consell vol començar la vacunació dels nascuts entre 1982 i 1991. Segons ha avançat Puig, l’objectiu és continuar amb el ritme de vacunació actual o accelerar-lo. “És important mantenir el ritme de recepció de vacunes Pzifer i recuperar els enviaments que Janssen ha retardat”, ha matisat.

Aqueixes dos variables seran claus per a avançar la vacunació o bé mantenir-la per a l’equador del mes de juliol. En aquest cas, en menys d’un mes s’iniciarà el subministrament de dosi al grup de 39 a 30 anys. En total seran 540.000 valencians els que se citen en els vacunòdroms de la Comunitat

Respecte a les vacunes que rebran, la Comissió de Salut Pública encara no ha publicat el document que detalla quines signatures hauran de prevaldre entre Pfizer, Moderna i Janssen. No obstant això, ja s’ha avançat que queda exclosa l’ús d’AstraZeneca.