copa diputación

La Copa Diputació de València en la modalitat d’Escala i Corda va visitar dilluns el trinquet de Borriana per a la disputa de la quarta partida de la primera ronda, segona pel que feia al grup A. L’equip de Vinalesa de Puchol II i Monrabal es va imposar pel resultat de 60 per 40 a la parella representativa de l’Ajuntament de Dènia de Francés i Félix.

Va ser una partida molt igualada en el seu tram inicial, amb domini dels de Vinalesa i successives remuntades i igualades dels de Dénia, fins al 40 per 35. En aquest moment, la formació liderada pel vigent campió Individual es va mostrar més efectiva, fet que els va permetre agafar un avantatge en el marcador que a la fi va ser definitiva.

Amb la suma dels 3 punts, Puchol II i Monrabal es situen segons en el grup A, tot i que igualats amb els líders, els vigents campions Pere Roc II i Jesús. Per contra, Francés i Fèlix encara no han sumat cap punt desprès d’haver disputat dos partides de la fase de grups, i tenen molt difícil accedir a la següent fase. A pesar d’això, mantenen opcions matemàtiques que passen per aconseguir una amplia victòria en la confrontació que els queda per disputar, i a més s’hauria de produir un triple empat a tres punts perquè pogueren accedir a la fase final.

La següent partida en la Copa es disputarà aquest pròxim divendres al trinquet de Dénia on Pere Roc II i Jesús (Llíria) s’enfrontaran a Santi de Silla i Santi de Finestrat (Guadassuar). L’activitat del cap de setmana es completarà el dissabte al trinquet de Benissa amb una partida corresponent al grup B, que enfrontarà a la parella de Marc i Pere (Montserrat) front a l’equip local de Pablo de Sella i Javi (Benissa).