PSPV

El Secretari d’Àrees Metropolitanes del PSPV-PSOE, Juan Antonio Sagredo, ha declarat que ”sorprèn que el grup parlamentari de C’s en Les Corts demane millores en FGV i un altre baixador en Fuente del Jarro mentres es posa de perfil per a demanar diners per al transport valencià”.

D’aquesta forma ha respost Sagredo a la proposta feta per Ciutadans, partit al que el PSPV-PSOE exigeix coherència. “Que recolzen a l’Autoritat Transporte Metropolitana i l’esmena del PSOE a Madrid per la que es reclamem 38 milions per a la ATM”, ha demandat.

Després del fiasco de la negociació entre Montoro i C’s per a incloure solament 10 milions en els Pressupostos Generals de l’Estat per a la ATM, els socialistes demanen que el partit de Rivera se sumeix a la resta de grups per a millorar el transport valencià.

“El dia de la marxa d’alcaldes a Madrid, tots els grups parlamentaris valencians els van rebre, excepte PP i Ciutadans”, ha recordat Sagredo. “Va sorprendre la seua absència, atès que és un problema que afecta a 2 milions de valencians i valencianes i a 60 municipis”.

El grup parlamentari de la formació de Rivera en Les Corts ha exigit un segon baixador en el polígon industrial de Paterna, Fuente del Jarro, i la millora de freqüències de la Línia 2 de FGV.

“Les exigències de Ciutadans, alguna cosa pel que portem lluitant els socialistes des de fa anys, seria factible si tinguérem un finançament just. No entenem que es demane millorar el transport i no es recolze que s’incloga una partida en els Pressupostos Generals de l’Estat” ha destacat l’alcalde de Paterna i secretari d’Àrees Metropolitanes del PSPV-PSOE.

Després de la negativa de Montoro a incloure la partida per a la ATM, queda la fase d’esmenes, on exigiran 38 milions d’euros per a la tercera àrea metropolitana d’Espanya, esmena que estarà recolzada per Psoe, Compromis i Podem.

“Hem de sumar més suports, i Ciutadans no es pot quedar exigint i no votant a favor d’una esmena que milloraria la vida dels veïns i veïnes de 60 municipis. Si no ho recolzen, hauran d’explicar-li-ho als milions de valencians que deixen fora” conclou Sagredo.