Les tres propostes més interessants del cap de setmana a València

València ofereix este cap de setmana plans per a tots els gustos i edats

silla

Si no has visitat Silla, a l’Horta Sud de València, aquest és el cap de setmana idoni per a això. I és que la localitat acull la 20é Fira de Sant Sebastià fins al diumenge, un dels certàmens més importants de la Comunitat. També s’esgoten els dies per a muntar-se en alguna de les atraccions de la Fira de València, des de hui fins al 22 de gener a preus populars pel Dia del Xiquet. Però si prefereixes un pla més relaxat: el teu pla està en la Filmoteca.

20é Fira de Sant Sant Sebastià de Silla

silla

La coneguda Fira de Sant sebastià de Silla compleix 20 anys d’història. La localitat inaugurarà hui divendres una nova edició carregada d’activitats per a tots els gustos i edats. Es tracta de la tercera fira més important de la Comunitat Valenciana, amb més de 15.000 metres quadrats en els quals no faltarà la música, la gastronomia, productes artesanals, però també fira medieval i d’atraccions fins al diumenge.

 Dia del Xiquet en la fira d’atraccions

feriaNo has anat a la Fira d’Atraccions de València enguany? Encara et queden cinc dies i, a més, a preus populars. El recinte es troba entre el carrer Enginyer Manuel Soto i l’avinguda de França. Aquest cap de setmana, en concret del 18 al 22 de gener, se celebra el ‘Dia del Xiquet’ amb descomptes en el preu de les atraccions.

Marató de ‘Fanny i Alexander’ en la Filmoteca

filmotecaLa Filmoteca acollirà el dissabte una marató de la minisèrie televisiva de cinc capítols ‘Fanny i Alexander’ (‘Fanny och Alexander’, 1982) d’Ingmar Bergman, des de les 18.00 hores fins a la mitjanit, en dues sessions i amb una hora de descans. Considerada com una de les més prestigioses minisèries de televisió, la versió cinematogràfica d’aquesta va obtindre quatre premis Oscar. Més informació en: http://www.gva.es/es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=783944

Teatro, música y actividades infantiles en la XX Fira de Sant Sebastià