Les millors propostes d’oci del cap de setmana a València

Humor, música i teatre, entre la millor oferta per a gaudir del cap de setmana

olympia

El Sevilla no cantarà però sí que donarà el ‘cante’ en el Espai Rambleta. Serà aquesta nit en un espectacle d’humor. Si et quedes amb ganes de rock la cita està demà a Meliana amb un concert tribute a Extremoduro. L’emoció del cap de setmana, no obstant això, està en el teatre Olympia amb la mítica Lola Herrera i Cinc Hores amb Mario.

Humor amb El Sevilla

el sevilla
El Sevilla diu que ‘La vida és rocanrol’ i, a més, ho justifica: “Ficar-se al llit a les 7 del matí no és Rock and roll, alçar-se a les 7 del matí, sí.”. El conegut cantant de la banda Mojinos Escozíosarriba hui divendres, 1 de febrer, al EspaiRambleta amb un descarat monòleg en el qual el riure està assegurat. L’espectacle començarà a les 20.30 hores.

Tribut a Extremoduro

extremopuro
I parlant de rock: Sents les ganes d’estar en un concert de Extremeduro? La sala Republicca de Meliana acull demà dissabte, 2 de febrer, un concert de ExtremoPuro, la que diuen és la millor banda tribute. A partir de les 21.00 hores farà un recorregut per tota la seua discografia.

Sublim Lola Herrera en el Olympia

Lola Herrera
Última oportunitat per a veure a Lola Herrera com Carmen Sotillo, el personatge creat per Miguel Delibes, sobre les taules del teatre Olympia. Encara queden tres dies. I és que fins al diumenge 3 de gener està en cartell la mítica obra “Cinc hores amb Mario”, que ens parla dels assumptes eterns de l’ésser humà: de la culpa, de la soledat, de la incomunicació, del sentit de la vida.