cev

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana, 8 i 9 de juliol, la quarta cita de la temporada de FIM CEV Repsol en les categories de Moto3, Moto2, European Talent Cup i Cuna de Campeones.

El castellonenc Sergio García Dols és el líder del Campionat del Món Junior de Moto3 després de la seua primera victòria a Montmeló en l’última carrera disputada. García, de només 14 anys, lidera el certamen després de quatre carreres i afronta les dues que se celebraran a Xest amb només dos punts d’avantatge sobre el pupil de Valentino Rossi, Dennis Foggia. El tercer en la general és representant de l’escola del Circuit Ricardo Tormo, la Cuna de Campeones, Jaume Masià. El pilot d’Algemesí ha aconseguit tres podis en les quatre carreres disputades i correrà a casa amb la il·lusió de tornar a estar en el podi en les dues proves que se celebraran el diumenge.

Els pilots de l’europeu de Moto2 afronten també una cita doble en el Circuit Ricardo Tormo. El català Ricky Cardús lidera el certamen amb dues victòries per davant del pilot de Paterna Héctor Garzó que, una setmana després de la seua estrena en el mundial, afrontarà la possibilitat de pujar de nou al calaix en el circuit en el qual s’ha format com a pilot. A deu punts del capdavanter es troba un altre dels pilots que es va formar en la Cuna de Campeones, el brasiler Eric Granat.

L’European Talent Cup és una de les novetats del FIM CEV Repsol 2017. Aquesta nova plataforma de promoció de joves pilots està cobrint la seua primera temporada amb carreres espectaculars en les quals tres pilots espanyols lideren la general. Manuel González, conegut en el paddock com Manugas és primer per davant d’Andreas Pérez a set punts i del pilot de Bressol de Campions Álex Toledo, a tretze punts del capdavanter.

Un altra de les novetats del FIM CEV Repsol és la incorporació de l’escola del Circuit Ricardo Tormo, la Cuna de Campeones, que celebrarà dues carreres durant el cap de setmana, una el dissabte i una altra el diumenge. Els pilots corren junts, però estan separats en dues categories en funció de les seues muntures. Amb moto5 el líder és Alberto Fernández i en PreMoto4 el millor fins al moment és Fermín Aldeguer.

Durant les jornades del dijous i el divendres se celebraran els entrenaments lliures, el dissabte tindran lloc les dues sessions d’entrenaments cronometrats que donaran lloc a les graelles d’eixida i la primera carrera de la Cuna de Campeones.

Els horaris de les carreres del pròxim diumenge queden com segueix:

Moto3 carrera 1 (18 voltes): 11h
Moto2 carrera 1 (19 voltes): 12h
European Talent Cup (17 voltes): 13h
Moto3 carrera 2 (18 voltes): 14h
Moto2 carrera 2 (19 voltes): 15h
Cuna de Campeones (9 voltes): 16h