superávit

El divendres 29 de juny Alfafar celebrarà la primera edició del Festival Alfafar Fresc, un esdeveniment dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys que serà totalment gratuït de tal manera que el poder adquisitiu no serà una barrera per a gaudir del temps lliure de qualitat.

L’esdeveniment tindrà lloc en el pati exterior del Jaume I des de les 19h fins a les 24h i comptarà amb activitats com un **Dj, barra saludable, inflable aquàtic, escuma i photocall amb les quals els i les assistents podran passar una divertida jornada d’estiu.

El festival s’emmarcar dins del programa “Oci i **Punt” desenvolupat pel consistori sent iniciativa de les àrees de Joventut, UPCCA, Igualtat i Sanitat amb el qual s’ofereix una oferta d’oci saludable per als i les joves.

Per al regidor de Joventut, Roberto Alacreu, “aquest programa pretén donar alternatives d’oci per a la joventut d’Alfafar, i d’aquesta manera fomentar que dediquen el seu temps d’oci a activitats saludables alhora que poden gaudir d’aquests moments en el seu municipi. Alfafar Fresc és una iniciativa pionera i cerquem realitzar més activitats d’aquest tipus al llarg de l’any, per a mantenir als nostres joves a Alfafar, amb una oferta d’oci variada, participativa i sana”.

Amb aquest esdeveniment, l’Ajuntament d’Alfafar pretén oferir una oferta d’oci responsable, educativa, participativa i de relació i igualitari, en espais saludables de tal manera que aquestes activitats no giren entorn del consum de substàncies.