centro

El Centre Comercial El Saler presenta l’acció ‘Escape Mall’, un joc de fuita en el qual un Centre Comercial al complet es converteix en l’escenari perfecte per a resoldre un misteri: aconseguir salvar al món d’un conflicte interdimesional. Els participants, hauran de valdre’s del seu enginy i habilitat, sense eixir del centre comercial, per a avançar prova rere prova fins a completar la divertida aventura en menys d’una hora i mitja.

Des de fa temps la febre pels jocs de fuita s’ha propagat en forma d’enigmes que conviden a resoldre un misteri per a, així, aconseguir escapar de centenars de sales que proliferen per les ciutats de mig món. Tant és així que, en els últims temps, ni el cinema ha pogut deixar d’inspirar-se en una temàtica, les dinàmiques de la qual han anat evolucionant i forjant un moviment que ha donat lloc, fins i tot, a una nova modalitat de turisme especialitzat en jocs de fuita, a la qual València no ha romàs aliena.

Davant aquest desenfrenat fervor pels jocs de fuita, les diferents temàtiques es multipliquen i s’especialitzen configurant multitud d’opcions d’oci alternatiu. Per això, el Centre Comercial El Saler, en el seu afany per adaptar-se a les demandes dels usuaris, i afegint una dosi pròpia de creativitat i enginy, ofereix una vegada més una experiència única i irrepetible que no deixarà indiferent: el major joc de fuita mai creada, el ‘Primer Escape Mall del món’.

“Mitjançant esta iniciativa volem oferir als nostres clients la possibilitat de fer una cosa diferent de forma gratuïta sense eixir del centre comercial, un pla d’oci per als qui vulguen resoldre aquest misteri i divertir-se amb nosaltres, que respon a la necessitat de digitalització del centre i al llançament de la nova APP. Molta gent ja ha jugat en sales xicotetes, i ens semblava molt nou proposar-los escapar d’un centre comercial”, declara Isabel Picazo, Gerent del Centre Comercial.

La imagen puede contener: una o varias personas y textoTEMPS A CONTRARELLOTGE, DOS DIMENSIONS I DIVERSOS EQUIPS

‘Escape Mall’ convertirà als jugadors en herois espontanis, convocats per a resoldre el misteri de l’existència de dos realitats paral·leles que tenen com a vòrtex el centre comercial. En este context, els improvisats experts hauran de resoldre el misteri, en menys de 90 minuts, prova a prova i endevinalla rere endevinalla, fins a complir la missió i aconseguir ser els primers a acabar amb l’APP del Centre Comercial com a peça fonamental del joc.

Per a l’experiència, es farà ús dels 140.000m2 del Centre Comercial El Saler, habilitant escenaris amb proves pels llocs més representatius de l’edifici com són les sales de cinema, el safareig del pàrquing, les rampes mecàniques o els montacargas. A més, per a fer encara més espectacular l’aventura i garantir una major ambientació, els establiments romandran tancats durant el joc.

COM PARTICIPAR?

Tots aquells que vulguen participar d’esta experiència gratuïta i irrepetible, només hauran de descarregar-se l’APP oficial del Saler, registrar-se en la pàgina web i superar la primera prova del joc, tres preguntes les respostes de les quals es troben en la pròpia aplicació i que els donarà accés al concurs per a viure l’experiència.

Prop de 100 persones podran gaudir d’este joc gratuït que es durà a terme en equips i que compta amb places limitades. El jugador, una vegada registrat, podrà triar entre dues modalitats. D’una banda, participar el dilluns 6 de maig formant part d’un equip capitanejat per un personatge mediàtic o fer-lo el diumenge 12 de maig, triant a quatre persones per a formar el seu propi equip i liderar l’aventura per a resoldre el misteri.

Els jugadors, que formaran grups de fins a cinc persones participaran en un joc trepidant per als amants de l’aventura, que convertirà al Centre Comercial El Saler en un referent mundial de l’entreteniment i els jocs de fuita.