Paella Valenciana
València està de sort perquè el pròxim 20 de setembre es celebrarà el Dia Internacional de la Paella, una iniciativa presentada per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València, qui cerca l’oportunitat de donar a conèixer l’autèntica Paella Valenciana.
L’elecció del mes de setembre és clau per a aquest esdeveniment posat que coincideix amb un moment molt important per al ingredient estrela: la sembra de l’arròs. 
El motiu de la celebració d’aquest esdeveniment és reivindicar i projectar internacionalment el plat valencià més reconegut perquè siga un emblema dels valencians. 
Paella Valenciana
Aquest projecte ha comptat amb el respatler de “diverses institucions, entitats i professionals del sector de la gastronomia per a situar aqueixa data com una referència mundial i un dia en el qual la paella es convertisca en principal protagonista en totes les taules», ha afirmat la regidora Sandra Gómez.
El responsable de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer ha destacat que els indicadors turístics estan progressant de forma positiva, la qual cosa porta la conclusió que València s’està consolidant com una destinació urbana reconeguda a nivell internacional i, sobretot, sostenible i rendible. A més l’edil afirma que “els indicadors de rendibilitat turística, tant la referida a la despesa en allotjament com a la despesa dels nostres visitants augmenta respecte a l’any passat”.
Així doncs el projecte compta amb el respatler de l’Ajuntament de València, l’Agència Valenciana de Turisme, Turisme València, FEHV, D.O Arròs de València, Wikipaella i Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Club de Caps de Cuina i el llargmetratge, Paella Today. 
El Dia Internacional de la Paella (#WorldPaellaDay) serà l’acte central de l’agenda d’activitats que es ja s’organitzen al llarg del mes de setembre, com el concurs de Paelles de Sueca, el Congrés de la Paella, Festa de la sega de l’Arròs, Jornades de l’Arròs Made in CV.