El 8 de setembre de 1522 dihuit homes van aconseguir la major fita de la història de la navegació: donar la volta al món. La Nao Victoria va ser el vaixell que va aconseguir creuar els oceans per a donar a conèixer la grandària de la Terra i és el mateix que acaba d’atracar en el port de València.

Durant tot el cap de setmana els visitants podran endinsar-se en la rèplica d’este navili per a conèixer la seua història i aprendre sobre com era la vida a bord en el segle setze.

Esta rèplica compta ja amb milers de milles navegades des de la seua construcció per tots els oceans i mars del planeta. Ara mateix es troba en plena gira per ports de tota Espanya per a difondre la primera volta al món i la pròxima commemoració del cinquè centenari del navili.

Poder experimentar totes les vivències de la tripulació i les condicions de vida dels marins de l’època serà possible però només per un temps limitat. Una vegada finalitze este cap de setmana la Nao Victoria posarà rumb a Dénia i Torrevieja per a continuar difonent la història de la major expedició internacional.