Primark

Primark, la cadena irlandesa de moda, llar i complements pertanyent al grup Associated British Food obrirà la seua primera tenda en el centre de València el pròxim 13 de juny segons ha anunciat l’Agència EFE després d’una entrevista al director general d’Espanya, Stephen Mullen.

Mullen ha assegurat que s’ha generat molta “expectativa” amb la qual serà la segona tenda urbana d’Espanya (la primera es troba en la Gran Via de Madrid) i que les primeres previsions de venda són “elevades”.

La multinacional, situada en el passatge Doctor Serra al costat de la Plaça de Bous, va començar fa més de dos anys a preparar les noves instal·lacions d’una superfície propera als 7.000 metres quadrats. No obstant açò, a causa de canvis en el projecte i a diverses incidències amb la documentació, les obres van quedar paralitzades fins al passat mes de novembre quan van tornar a reprendre’s.

Maqueta de la remodelación del Pasaje Doctor Serra realizada por la empresa valenciana Grupo AZA.

La ‘flag ship’ de València serà la més gran de la Comunitat (5.000 metres quadrats) i una de les més grans a nivell nacional, només per darrere de la situada en la Gran Via madrilenya amb 12.000 metres quadrats repartits en cinc plantes i la prevista a Sevilla per a 2019 amb una superfície d’uns 8.000 metres quadrats.

Igual que a Madrid, Primark València disposarà d’àrees de descans i wifi per als seus clients i comptarà amb més d’un centenar d’emprovadors distribuïts en tres pisos així com un total de 46 caixes registradores per a evitar grans cues a l’hora de pagar o realitzar canvis.

Primark busca 200 empleats a València