El catàleg online de Primark on podràs trobar les novetats de Julio 2018:

¡Novedades de Julio! Catálogo online

Primark, el gegant irlandés de la moda ha aterrat en el centre de València. El 13 de juni, davant una gran expectació, obria les seues portes aquesta tenda amb tres plantes i en la qual treballaran 250 persones, moltes de les quals han aconseguit els seus llocs a través de València Activa, l’agència d’ocupació municipal.

46 caixes, altres tants emprovadors i quilòmetres de prestatgeries amb les últimes propostes en moda, llar i complements. L’edifici, situat al costat de la Plaça de Bous de València, és una aposta per la signatura de potenciar el seu model de negoci.

I és que esta firma de roba low cost, que té ja 45 establiments repartits en tota Espanya, era de les més esperades de València. Les cues de persones que no han volgut perdre’s la inauguració, envoltava per complet la plaça de bous

A les 11 en punt, i rebuts pel personal de la tenda, els clients han començat a passar entre aplaudiments i música. Una gran festa. Açò és el que ha sigut l’estrena d’aquesta tenda a València. Un esdeveniment que fa presagiar les bones relacions entre els valencians i Primark.

http://7televalencia.com/primark-inauguracion-centro-valencia/