Picassent

El sindicat CSIF denuncia l’agressió que han patit tres funcionaris del Centre Penitenciari Antonio Asunción, a Picassent, per part d’un reclús de primer grau en intentar desallotjar-ho de la seua cel·la i després que este calara foc al seu matalàs. Els empleats públics van rebre colps en diferents parts del cos i van haver de ser atesos en les dependències sanitàries.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que l’incident es va produir dimecres passat a última hora de la vesprada. El pres ja va proferir nombrosos insults abans de cremar el matalàs. El sindicat avisa de la proliferació d’este tipus d’incidents en l’últim any i reclama al Ministeri de l’Interior que adopte mesures urgents.

CSIF exigeix el tancament de mòduls per a presos de primer grau fins que disposen de les mesures de seguretat adequades, ja que, com recorda el sindicat, “la presó de Picassent no està preparada per a allotjar a primers graus”. De la mateixa manera, reclama més mitjans de personal i recursos, a més d’una millor formació als treballadors.